dimarts, 20 de juliol del 2010

Actualitat subvencions i prestacions socials

Convocatòries

  • Subvencions per a entitats que desenvolupin projectes d'inclusió social

    Convocatòria d'abast plurianual per a la concessió de subvencions per a entitats per al desenvolupament de projectes en l'àmbit de la inclusió social per fer front a la crisi econòmica.
    Termini: 19 de juliol de 2010
    PDF de la convocatòria
  • Subvencions per a la realització de programes de cooperació i voluntariat social

    El Ministeri de Sanitat i Política Social convoca la concessió de subvencions per a la realització de programes de cooperació i voluntariat socials amb càrrec a l'assignació tributària de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques. Aquests programes estan encaminats a atendre situacions de necessitat i/o marginació de gent gran, persones amb discapacitat, dones, família, infància i joventut, persones afectades per problemes de drogodependència, persones afectades pel VIH/SIDA, etc.
    Termini: 22 de juliol de 2010
    PDF de la convocatòria
  • Prestacions econòmiques de caràcter social per a persones treballadores del mar

    Ajudes econòmiques de caràcter social que s'estableixen per atendre totes aquelles situacions que, per si mateixes, no originen dret a prestació reglamentària de la Seguretat Social, o el reconeixement de les quals, en cas d'originar aquest dret, no suposi l'abonament de l'import total de la despesa ocasionada. S'atorgaran en concepte de subvenció a fons perdut amb l'objecte i quantia que s'especifica per a cada classe d'ajuda.
    Termini: 30 de setembre de 2010
    Web de la
    Publica un missatge
    convocatòria