divendres, 17 de setembre del 2010

Actualitat Serveis Socials

Actualitat

  • El Govern constitueix el màxim òrgan de coordinació institucional en la lluita contra la violència masclista

    La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va presidir el 7 de juliol la creació de la Comissió Nacional per a una Intervenció Coordinada contra la Violència Masclista. L'objectiu d'aquesta comissió és impulsar, fer el seguiment i avaluar les actuacions sobre la violència masclista que duu a terme la Generalitat. També s'encarregarà de fomentar la participació i col·laboració del Govern amb les entitats i òrgans de la societat que treballen en aquest àmbit.
  • Una anàlisi sobre les necessitats de les persones dependents el 2030 indica que caldrà serveis més personalitzats per atendre-les

    El Secretari General del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Jordi Rustullet, i el director de l'Obra Social Fundació "la Caixa", Jaume Lanaspa, van presentar el dia 12 de juliol la jornada "El Futur dels Serveis Socials: productes i serveis pel 2030", un espai de reflexió sobre les necessitats futures de les persones i sobre les noves oportunitats que sorgiran al sector dels serveis socials. L'acte va comptar també amb la intervenció de la Consellera del Departament d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila.
  • Els centres d'atenció precoç i desenvolupament infantil de Catalunya atenen més de 28.500 infants

    L'any passat es van atendre a través dels centres de desenvolupament infantil i atenció precoç (CDIAP) 28.527 infants i les seves famílies. La consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, va donar a conèixer aquestes xifres el 2 de juliol en el marc d'una jornada sobre l'atenció precoç que ha reunit uns 300 experts d'aquest àmbit.