dijous, 1 de març del 2012

L'Institut Català de les Dones i la Universitat de Vic creen un premi per potenciar la recerca en temes de gènere entre l'alumnat de batxillerat

L’objectiu és implicar i sensibilitzar la joventut en els valors de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes
 

L’Institut Català de les Dones, en el marc dels Premis Universitat de Vic als millors treballs de recerca d’estudiants de batxillerat, ha creat un premi específic que distingirà treballs centrats en la visualització de l’acció social de les dones, la defensa dels drets de les dones en la lluita per la igualtat d’oportunitats o la violència masclista.
 
L’objectiu de la iniciativa és implicar i sensibilitzar els i les estudiants de batxillerat que duen a terme un treball de recerca tutelat, individual o col·lectiu, en el coneixement i els valors de la igualtat d’oportunitats entre dones i homes. Al concurs pot participar l’alumnat de tots els centres de batxillerat de Catalunya.
 
La dotació econòmica del premi és de, com a màxim, 1500 euros, i el jurat està format per professorat de les facultats i escoles de la Universitat de Vic i per una persona representant de l’Institut Català de les Dones. El termini de presentació de treballs de recerca finalitza el 13 d’abril.
 
Podeu consultar les bases de la convocatòria al web de l'Institut Català de les Dones