diumenge, 24 de juny del 2012

Actualitat de Treball Social

Actualitat

El Departament de Benestar Social i Família inaugura la 14a edició de Fira Gran
El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, va inaugurar el passat 10 de maig la 14a edició de FiraGran, el saló de la gent gran de Catalunya, un espai que ha esdevingut el principal punt de trobada entre gent gran, empreses, institucions i entitats. La fira va tenir lloc a la Farga de l'Hospitalet de Llobregat del 10 al 13 de maig de 2012 amb la participació de 70 expositors i una agenda de 450 activitats.
El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, va presidir el 15 de maig l'acte institucional del Dia Internacional de la Família. Durant la seva intervenció, el conseller va recordar que enguany també té lloc la celebració de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional, dues celebracions, va afirmar, que "ens ajuden a promoure la transmissió de vida i valors dins la família, i posar en rellevància la família extensa per tot el que aporta als seus membres, així com la importància de la gent gran dins les famílies".
La Direcció General de Joventut i el Servei d'Ocupació de Catalunya uneixen recursos per a millorar la informació i l'orientació laboral adreçades als joves
El Departament de Benestar Social i Família, mitjançant la Direcció General de Joventut, i el Departament d'Empresa i Ocupació, a través del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), han decidit unir recursos per a millorar la informació i l'orientació laboral pels joves.
2012: Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials ha publicat una selecció de recursos documentals, que s'inclouen dins l'àmbit de la gent gran activa, amb motiu de l'Any Europeu de l'Envelliment Actiu i de la Solidaritat Intergeneracional. L'objectiu d'aquest Any Europeu és facilitar la creació d'una cultura de l'envelliment actiu a Europa sobre la base d'una societat per a totes les edats. Les publicacions recomanades en aquest dossier es poden consultar als centres DIXIT.