dimarts, 19 de febrer del 2008

Les autoinculpacions d'avortament arribaran als jutjats catalans

La Campanya pel Dret a l’Avortament ha decidit lliurar les autoinculpacions per avortar o per acompanyar a avortar el 28 de febrer. L’entrega es farà al jutjat més pròxim de les poblacions on hi hagi una entitat adherida a la campanya.

Campany Mans Unides
El dia 28 de febrer ha estat l’escollit pels membres de la Campanya pel Dret a l’Avortament per fer un lliurament coordinat i col·lectiu de totes les autoinculpacions que s’hagin recollit fins aleshores. Aquest mateix acte va tenir lloc el passat set de febrer a Madrid, on van aconseguir recopilar 4.000 firmes entre dones que declaraven haver interromput el seu embaràs de forma voluntària i persones que declaraven haver acompanyat a una tercera a avortar.

Totes dues iniciatives s’emmarquen dins de la campanya de solidaritat amb les dones cridades a declarar a Madrid i Barcelona per aquesta causa. La Campanya pel Dret a l’Avortament anima a totes les persones sensibilitzades amb el tema a firmar l’autoinculpació i a recollir-ne totes les que els hi sigui possible. Els documents per fer-ho i les possibles implicacions penals es poden trobar a la pàgina web de Ca la dona.

Què Puc Fer Jo?


Pots entrar a la pàgina web de Ca la dona i enviar l’autoinculpació o firmar el manifest Pel Dret de les Dones a Decidir.

També pots contactar amb altres organitzacions que treballin pels drets de la Dona a través del Directori d’Organitzacions del Canal Solidari.

Enllaços Relacionats:

Ca la dona
Entitats declaren que "la legislació sobre avortament té insuficiències"
Grups de dones es concentren pel dret a l’avortament "lliure i gratuït"

Canal Solidari-OneWorld 2008