dilluns, 17 d’agost del 2009

Programació territorial dels recursos d´atenció social especialitzada i domiciliària 2008-2012 a Catalunya

 Programació territorial dels recursos d'atenció social especialitzada i domiciliària a Catalunya

L'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials (ICASS) del El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha editat la Programació territorial dels recursos d'atenció social especialitzada i domiciliària a Catalunya 2008-2012 i bases per a la nova planificació que té per objectiu centrar les accions i els serveis a desenvolupar.

El document s'organitza en dues parts: en la primera es defineixen la programació de recursos i en la segona s'estableixen les bases per a la nova planificació e cara a l'horitzó de l'any 2012.

Al document hi podeu trobar els següents continguts:

Programació territorial dels recursos d'atenció social especialitzada i domiciliària a Catalunya 2008-2012. Es concreten diversos col·lectius d'atenció (persones grans, persones amb discapacitat psíquica, persones amb discapacitat física, persones amb discapacitat derivada de malaltia mental, persones afectades per drogodependències, persones afectades per VIH/SIDA, Servei d'Ajuda a Domicili i Servei d'Atenció Precoç.

Bases per a la nova planificació: en el que es defineixen les Bases del nou model de planificació i vincles amb les properes carteres de servei i l'anàlisi de la demanda.

Clica el document(PDF)

FONT: XARXANET.ORG