dimecres, 20 de gener del 2010

Convocatòries d´ajuts i subvencions

  • Ajuts i subvencions d'itineraris personals d'inserció i programes d'orientació i suport a la inserció de col·lectius en situació de major vulnerabilitat

    L'objecte d'aquesta convocatòria és la concessió d'ajuts i subvencions per a la realització d'itineraris personals d'inserció i programes d'orientació i suport a la inserció de col·lectius en situació de major vulnerabilitat.
    Termini: 31 de gener de 2010
    PDF de la convocatòria
  • Programa Tu Ajudes 2010 de l'Obra Social de Caixa Tarragona

    El Programa Tu Ajudes 2010 està destinat a col·laborar econòmicament amb entitats privades sense ànim de lucre que vulguin desenvolupar projectes durant l'any 2010 en el territori en el qual Caixa Tarragona desenvolupa la seva activitat com a organització.
    Termini: 31 de gener de 2010
    Web del programa
  • Concurs 'Cortos por la Igualdad de Derechos y Contra el Racismo 2010'

    SOS Racismo Madrid convoca al Concurs "Cortos por la Igualdad de Derechos y Contra el Racismo 2010", en el marc d'una nova edició de les "Jornadas Antirracistas". Les activitats se celebren al voltant del 21 de març, Dia Internacional de lluita contra el Racisme i la xenofòbia, instituït com a tal per les Nacions Unides en 1996. Pot participar qualsevol persona, independentment de la seva nacionalitat, origen, sexe, situació legal, etc.
    Termini: 26 de gener de 2010
    Web del concurs

    FONT: DIXIT