dimecres, 20 de gener del 2010

Formació del 22 de gener al 26 de febrer

  • Activitat formativa 'Practica l'ètica dels serveis socials. Curs d'introducció a l'ètica aplicada a la intervenció social i psicoeducativa'

    El curs està orientat a professionals de serveis socials dels ens locals, així com aquells professionals d'altres organitzacions que hi puguin estar interessats. Els membres del Club DIXIT tenen opció a una plaça reservada i podran beneficiar-se d'un descompte del 50% en la inscripció. L'activitat forma part del Pla Director de Formació 2008-2010 del Departament d'Acció Social i Ciutadania i la docència anirà a càrrec de la Fundació Campus Arnau d'Escala, entitat especialitzada en aquest àmbit a través de l'Observatori d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social. L'activitat compta amb el suport de l'Obra Social de la Caixa de Pensions. Se'n realitzaran 10 edicions que s'efectuaran al llarg de l'any 2010 en diversos punts del territori segons el volum de demanda. Està garantit com a mínim un curs a cadascuna de les demarcacions territorials de Lleida, Tarragona, Barcelona i Girona. El termini de preinscripció és el dia 22 de gener de 2010.
    Organitza: Departament d'Acció Social i Ciutadania
    Data: al llarg del 2010
    Lloc: Girona. DIXIT Girona. Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall. C/ Bernat Boades, 68
    Web del Programa de Formació en Ètica 2010
  • Curs 'Abús sexual infantil: detecció i pautes d'actuació'

    L'objectiu del curs és conèixer què és un abús sexual infantil i quins són els indicadors que poden ajudar a detectar-lo. A més vol oferir eines per reconèixer les conseqüències d'aquest tipus de maltractament i donar a conèixer són les pautes d'actuació a seguir davant d'aquests casos.
    Organitza: Fundació Pere Tarrés
    Data: del 5 al 26 de febrer de 2010
    Lloc: Barcelona. C/ Carolines, 10
    Web del curs
  • Seminari sobre l'acompanyament en l'àmbit socioeducatiu

    El seminari té per objectiu donar a conèixer el marc teòric del model d'acompanyament en l'àmbit social i educatiu. A més, vol donar llum a diferents experiències que s'estan duent a terme des de diferents entitats de caire públic o privat que reflecteixen l'esperit de l'acompanyament.
    Organitza: Fundació Servei Gironí de Pedagogia Social
    Data: del 19 al 27 de febrer de 2010
    Lloc: Girona. Centre Cívic Pla de Palau. C/ Saragossa, 27
    Web del seminari

    FONT: DIXIT