dilluns, 3 d’octubre del 2011

Actualitat Treball Social: premis i normatives

Convocatòries

  • Ajuts per a famílies en què s'hagi produït un naixement, adopció, tutela o acolliment

    Per tal de donar suport econòmic a les famílies amb infants nouvinguts per raó de l'atenció que aquestes hi dediquen i per tal de prevenir situacions de vulnerabilitat, es convoquen aquests ajuts econòmics al naixement, adopció, tutela o acolliment produïts a partir del dia 30 de juliol i fins al 31 de desembre de 2011 (ambdues dates incloses) a famílies que no superin un determinat nivell d'ingressos.
    Termini: 31 de desembre de 2011
    PDF amb les bases dels ajuts
  • Premis Nayra 2011

    Premis que volen impulsar el desenvolupament, la difusió i el finançament de projectes adreçats a dones immigrades i elaborats des dels mateixos col·lectius de dones, des d'entitats o des d'administracions locals d'àmbit català, espanyol o internacional. Es premia un únic projecte, que pot ser una bona pràctica o bé, una idea de projecte.
    Termini: 31 d'octubre de 2011
    PDF de les bases del premi
  • Premi en l'àmbit de la gent gran de la Fundació Agrupació Mútua

    Premi per incentivar la recerca i la creativitat que pugui ser aplicada en diferents àmbits geriàtrics, com per exemple: malalties o deterioraments d'especial incidència en la vellesa, alimentació i dietètica, activitat física, hàbitat o altres equivalents.
    Termini: 30 de setembre de 2011
    PDF de les bases del premi
  • Premis Sant Jordi 2012 i borses d'estudi de l'Institut d'Estudis Catalans

    L'Institut d'Estudis Catalans (IEC) convoca els Premis Sant Jordi 2012 amb l'objectiu de distingir obres i investigadors i investigadores en tots els àmbits de la ciència i de la cultura catalanes. Destaca en l'àmbit social el Premi IEC de Comunicació Social Joan Givanel i Mas i el Concurs de Joves Sociòlegs. L'IEC també convoca les borses d'estudi per estimular la realització de treballs de recerca.
    Termini: Consulteu les bases
    PDF de les bases de la convocatòria