dijous, 22 de desembre del 2011

Documentació i recursos web de Treball Social

Documentació

  • Programes preventius de les drogodependències: guia d'avaluació

    Portada del document
    Guia adreçada a professionals que vulguin conèixer l'eficàcia d'una intervenció preventiva en drogodependències, per tal d'adaptar aquesta tasca a les necessitats del grup diana i poder reorientar les fases de la intervenció per tal d'assolir els objectius previstos.
    Font-Mayolas, Sílvia; Gras, Ma. Eugènia; Planes, Montserrat. Programes preventius de les drogodependències: guia d'avaluació. Barcelona: Diputació de Barcelona, 2010. 154 p. ISBN: 978-84-9803-374-8
    PDF del document
  • International long-term care workforce study

    Portada del document
    Aquest estudi permet comparar qüestions relatives a personal i necessitats d'equipament en residències de llarga estada per a gent gran al Regne Unit, els Països Baixos, Austràlia, Irlanda i Espanya.
    International long-term care workforce study. Institute for the Future of Aging Services; International Association of Homes and Services for the Ageing, 2009. 51 p.
    PDF del estudi

Recursos web

  • Dades que trenquen tòpics

    Logo del recurs
    La pàgina web de la Direcció General per a la Immigració posa a l'abast de tothom dades, xifres oficials i arguments que ajuden a desmuntar alguns dels rumors que s'associen habitualment a la immigració i la diversitat cultural. L'objectiu és que aquesta informació sigui d'utilitat entre els professionals, representants d'entitats i persones a títol individual que vulguin respondre afirmacions relacionades amb estereotips i malentesos sobre les persones nouvingudes.
    Web del recurs