dijous, 13 de maig del 2010

Nova documentació i recursos

Documentació


  • Catàleg de formació en polítiques de joventut: abril/juliol 2010

    La Secretaria de Joventut edita aquest nou catàleg on s'ofereixen cursos i jornades de formació contínua amb la finalitat d'actualitzar els coneixements en l'àmbit de joventut i millorar les habilitats professionals. El catàleg s'edita cada trimestre amb l'objectiu d'endreçar i classificar una oferta formativa que amb el temps ha esdevingut cada cop més diversa i completa. Les formacions van adreçades a professionals de les polítiques juvenils, càrrecs electes i investigadores i investigadors en joventut.
    Formació en polítiques de joventut: abril/juliol de 2010. [Barcelona]: Departament d'Acció Social i Ciutadania, Secretaria de Joventut, 2010
    PDF de la publicació

  • Les persones menors d'edat i la nova llei d'avortament

    El document recull les principals reflexions que van sorgir en la Primera conversa d'ètica aplicada, organitzada per l'Observatori d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social, de la Fundació Campus Arnau d'Escala, i DIXIT, Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, que es va celebrar els dies 4 de febrer i 4 de març de 2010.
    Les menors d'edat i la nova llei d'avortament. Girona: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, Fundació Campus Arnau d'Escala, 2010
    Enllaç web a la publicació

    Recursos

    • Unitat de Tècniques Augmentatives de Comunicació (UTAC)

      La UTAC és un servei extern de la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona. El servei UTAC s'adreça a les persones amb discapacitat motriu que requereixen formes augmentatives i alternatives de comunicació i d'accés a l'ordinador, joc adaptat i mobilitat assistida. El seu web ofereix informació del servei, ajuts tècnics, diversos recursos d'Internet i bibliografia destacada. A més disposa d'un apartat de descàrregues on es poden trobar programes que transformen la veu en text o una col·lecció de punters de ratolí grans.
      Web de la UTAC