dimecres, 17 de març del 2010

Programa de nous ajuts 2010

  • Ajuts del programa de suport a l'autonomia a la pròpia llar 2010

    El Programa té per objecte contribuir al desenvolupament de la persona en les activitats de la vida diària, tant a la seva llar com en la comunitat, possibilitant la seva autonomia, mitjançant l'atorgament d'un ajut econòmic complementari per donar-li el suport personal necessari per promoure la seva integració social. L'ajut es concedeix per rebre el servei mitjançant una entitat col·laboradora d'aquest Programa.
    Termini: 30 de setembre de 2010
    Web de la convocatòria
  • Ajuts del Programa per a l'adaptació o l'accessibilitat d'habitatges per a persones amb discapacitat per a l'any 2010

    L'ajut té per objecte fomentar les inversions per a l'adaptació o l'accessibilitat de l'habitatge de la persona amb discapacitat i mobilitat reduïda per tal de fer-lo accessible i funcional, i facilitar la seva autonomia personal, mitjançant l'atorgament d'ajuts a fons perdut, d'acord amb les bases que s'especifiquen a la convocatòria.
    Termini: 30 de setembre de 2010
    Web de la convocatòria
  • V Concurs de Projectes Solidaris

    La convocatòria promou la sol·licitud d'ajudes en lliure concurrència competitiva entre entitats sense ànim de lucre per a la col·laboració de FREMAP al desenvolupament de projectes. Les ajudes es concediran d'acord amb les bases que es citen en aquest document i tenint en compte els principis d'equitat, objectivitat i transparència.
    Termini: 30 d'abril de 2010
    Web de la convocatòria