divendres, 5 de febrer del 2010

Les Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés ja són oficialment Facultat

Les Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés ja són oficialment Facultat

Les Escoles Universitàries de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés de la Universitat Ramon Llull (EUTSES) ja s’han transformat oficialment en Facultat de Treball Social i Educació Social Pere Tarrés amb la publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya de l’ordre que formalitzava aquesta conversió el passat 29 de gener. Aquesta oficialitat suposa un reconeixement extern tot i què ja des d’inicis d’aquest curs escolar 2009-2010, les EUTSES ofereixen els graus en Educació Social i en Treball Social i s’han preparat per assumir les exigències que el nou Espai Europeu d’Educació Superior les demanda.


Aquesta oficialitat suposa també un pas endavant en la seva història i en la trajectòria dels dos centres: l’Escola Universitària de Treball Social i l’Escola Universitària d’Educació Social (hereves de l’àntic ISCEB), que tot i funcionar unitàriament i compartir el mateix espai físic des de fa més de 18 anys, gràcies a una aposta de la Fundació Pere Tarrés per l’educació en l’acció social, encara eren, formalment, dos centres diferenciats.

La conversió en facultat també és una responsabilitat per a la comunitat acadèmica que forma als futurs professionals de l’acció social, ja sigui a través dels graus, de les diplomatures o dels màsters i postgraus. Els eixos de treball que permetran mantenir aquest objectiu seran el rigor acadèmic, la qualitat de la docència, l’eficiència en els serveis, la consolidació dels espais de recerca, l’obertura internacional, el debat intel·lectual, el treball compartit amb altres centres i entitats i la transferència del coneixement, entre d’altres.

Podeu consultar tota la informació i els plans d’estudis a:

www.peretarres.url.edu





La Fundació Pere Tarrés és una organització no lucrativa d'acció social i educativa, que té per finalitats l'educació en el temps lliure, la promoció del voluntariat, la millora de la intervenció social i l'enfortiment del teixit associatiu. És una institució molt representativa en l'àmbit de l'educació en el lleure a Catalunya que actualment actua a tot el territori espanyol. Fundada a Barcelona el 1985, posseeix un bagatge de més de 50 anys, a partir de diverses iniciatives de formació, lleure i serveis, avui integrades en la Fundació Pere Tarrés.