dimecres, 16 de juny del 2010

Acció Social i Ciutadania acull una reunió de treball europea sobre la igualtat d'oportunitats per a les persones amb discapacitat

Assemblea de Regions d'Europa,entitat que ha participat en la reunió
El grup de treball sobre igualtat d'oportunitats per les persones amb discapacitat de l'Assemblea de Regions d'Europa es va reunir el dilluns 10 de maig a la seu del Departament d'Acció Social i Ciutadania. La trobada, organitzada per l'Institut Català d'Assistència i Serveis Socials, va servir per intercanviar experiències i donar a conèixer les polítiques que s'estan desenvolupant des de Catalunya en temes com ara la igualtat d'oportunitats, la no discriminació i el foment de l'autonomia de les persones amb discapacitat.
Durant la reunió, també es va parlar sobre les diferents normatives relacionades amb l'accessibilitat i la seva adaptació a la resolució de les Nacions Unides, que presenta aquesta qüestió com una prioritat en la promoció de la igualtat d'oportunitats per a les persones amb discapacitat. A la jornada hi van participar 28 representats de regions de països com França, Bèlgica, Romania, Suècia, Albània, Croàcia, Polònia i Turquia. Després de la reunió, el grup de treball de l'Assemblea de Regions d'Europa també va visitar l'Institut Guttmann.

FONT: GENCAT.CAT