dissabte, 5 de juny del 2010

Beques, ajuts i premis: infància

Beques, ajuts i premis

  • Resolució ASC/1603/2010, de 10 de maig, de convocatòria dels Premis Catalunya Social, per a l'any 2010

    Aquests premis, que es convoquen anualment, tenen la finalitat de donar reconeixement institucional a l'esforç i la dedicació de persones, administracions locals, mitjans de comunicació, empreses i entitats sense ànim de lucre en favor de l'acció social, amb la intenció que serveixin d'estímul a comportaments professionals i a actuacions, individuals o col·lectives, dirigides a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania, així com a assolir un compromís sòlid en la construcció d'un país més solidari i cohesionat.
    PDF de la resolució
    PDF de l'ordre
  • Bases convocatòries 2010 per a entitats socials

    Aquesta convocatòria té una doble finalitat: contribuir al desenvolupament de projectes de nova creació que donin resposta als reptes socials amb més incidència en l'actualitat, entre els quals destaquen la igualtat de gènere i la promoció de la salut i de l'educació en valors i, de manera paral·lela, afavorir i promoure la qualitat de vida de les persones que presenten problemes de salut física o mental.
    El termini de presentació de sol·licituds es va iniciar el passat 24 de maig i finalitzarà el 13 de juny de 2010. Les sol·licituds rebudes fora d'aquest termini es desestimaran.
    PDF de les bases