dimecres, 16 de juny del 2010

Novetats convocatòries socials

Convocatòries

  • IV Premio de Investigación en Salud Mental Infantil y Juvenil

    Premi que es convoca cada dos anys i que reconeix el millor treball d'investigació, individual o en equip, sobre temes relacionats amb la salut mental infantil i juvenil. Podran optar al premi tots els professionals de la psiquiatria, psicologia, ciències mèdiques i socials vinculats, directa o indirectament, amb l'atenció, prevenció i promoció de la salut mental infantil i juvenil. L'Ajuntament de Sant Boi de Llobregat patrocina aquest guardó que enguany té una dotació de 5.000 euros.
    Termini: 30 de juny de 2010
    PDF de la convocatòria
  • V Convocatòria d'ajuts del Programa Immigració i Universitat de la UAB

    La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) desenvolupa el programa Immigració i Universitat, gestionat per la Fundació Autònoma Solidària (FAS), que té com a objectiu contribuir a la promoció social, laboral i de coneixement de les poblacions immigrades extracomunitàries residents a Catalunya. Amb aquest objectiu la UAB ha obert la cinquena convocatòria d'Ajuts econòmics per a Formació de postgrau, destinada a persones extracomunitàries residents a Catalunya per a estudiar màsters i diplomatures de postgrau.
    Termini: Des del 15 de juny al 9 de juliol de 2010
    Web de la convocatòria
  • Inscripcions a camps de treball per aquest estiu

    La Secretaria de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania ha obert el termini d'inscripcions als camps de treball que organitza aquest estiu a Catalunya i a l'estranger. Les persones joves d'entre 14 i 30 anys interessades en apuntar-s'hi ho poden fer a www.gencat.cat/joventut/activitats o al 012. En total, els i les joves catalans/es podran escollir entre un total de 2.303 camps de treball a Catalunya i a l'estranger, a un total de 55 estats repartits per Europa, Amèrica, Àfrica, Àsia i Oceania.
    Termini: 30 de juny de 2010
    Web de la convocatòria