dimecres, 9 de novembre del 2011

Actualitat de Immigració

Actualitat

  • Lliurament dels VIII Premis Francesc Candel

    Imatge dels VIII Premis Francesc Candel
    La Fundació Lluís Carulla organitza, amb el suport de la Direcció General per a la Immigració, l'acte de lliurament dels VIII Premis Francesc Candel, destinats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l'àmbit de la integració dels ciutadans immigrats a Catalunya. L'acte serà presidit pel director general per a la Immigració, Xavier Bosch i per Montserrat Carulla, presidenta de la Fundació Lluís Carulla. La cita és el proper dimecres 26 d'octubre a les 19 hores, al Pati Llimona de Barcelona (C/ Regomir, 1).
    Enllaç web a més informació
  • La UOC promou una investigació per a conèixer els usos de la tecnologia entre les persones migrades

    Detall de la imatge de la promoció de la investigació
    La Universitat Oberta de Catalunya (UOC) desenvolupa una recerca, per encàrrec de la Comissió Europea, destinada a conèixer com fan servir les comunitats de persones migrades les tecnologies de la informació i la comunicació en la seva integració social. Una de les eines que s'ha activat per a aconseguir l'objectiu de la investigació, és una enquesta d'abast europeu a través del web "15 minutes closer" que premiarà els participants amb 15 minuts de trucades telefòniques gratuïtes a telèfons mòbils i fixes.
    Enllaç web a més informació sobre el projecte
  • Presentació de la programació de novembre de 'Daquíd'allà' dedicada al Pakistan

    Logotip del programa 'Daquíd'allà'
    Casa Àsia acollirà el proper dijous, 27 d'octubre, una presentació especial del cicle de programes "D'aquíd'allà", que el Canal 33 de Televisió de Catalunya (TVC) dedicarà al llarg del mes de novembre al Pakistan i a la comunitat pakistanesa residenciada a Catalunya. L'acte tindrà lloc a les 18.00 hores a la Sala Samarcanda de Casa Àsia (Av. Diagonal, 373, Barcelona). La programació dedicada al Pakistan forma part de la nova temporada de "D'aquíd'allà", la programació de TVC dedicada a mostrar la realitat quotidiana de les principals comunitats de persones migrades que viuen a Catalunya i a donar a conèixer amb més profunditat les seves cultures i societats de procedència. La nova temporada es dedicarà també a les comunitats d'origen argentí (octubre), peruà (desembre), brasiler (gener), senegalès i gambià (febrer). Les comunitats originàries de tots aquests països apleguen a Catalunya una població total de més de 170.000 persones.
    Enllaç web a més informació