dimecres, 9 de novembre del 2011

Informacions sobre treball social

  • La Marató de TV3 es posa en marxa

    Voluntaris a La Marató de l'any anterior
    El proper 18 de desembre, La Marató de TV3 celebrarà la seva 20a edició dedicada enguany a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits. El passat 7 d'octubre es van obrir les inscripcions per participar-hi com a voluntari/ària en les diferents tasques que s'hi desenvolupen. El termini d'inscripcions finalitzarà el 14 de novembre.

  • Cloenda de la segona edició del Programa d'Especialització en Direcció de Serveis Socials

    Participants en el programa
    El conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i el president d'Unimm Caixa, Jaume Ribera, van presidir el passat 7 d'octubre l'acte de cloenda de la segona edició del Programa d'Especialització en Direcció de Serveis Socials que va tenir lloc a l'Aula Magna de l'escola universitària de l'Obra Social d'Unnim Caixa, l'Euncet Unnim, amb la presentació dels projectes presentats pels alumnes i el lliurament de certificats als 40 alumnes participants en aquesta edició.

  • Interior incorpora els menors i la gent gran en el Pla de Seguretat i atenció a les víctimes de violència masclista i domèstica

    Felip Puig en l'acte de presentació del pla
    El Departament d'Interior va presentar el 13 d'octubre, davant la Comissió d'Interior del Parlament, el Pla de Seguretat i atenció a les víctimes de violència masclista i domèstica que respon a la necessitat d'abordar la problemàtica del maltractament en diferents persones amb un alt risc de vulnerabilitat com les dones, els menors i la gent gran. El conseller d'aquest departament, Felip Puig, va reiterar la voluntat d'Interior de lluitar contra aquesta xacra i en aquest sentit va dir que "hi haurà tolerància zero amb els maltractaments des d'una perspectiva més preventiva". Per aquest motiu, el Pla vol ser un pas endavant en la prevenció dels maltractaments amb una orientació cap a l'entorn de la víctima i una clara voluntat de coordinació amb altres departaments de la Generalitat, i altres institucions i actors destacats en la lluita contra la violència masclista com l'Institut Català de les Dones.

  • El Departament de Benestar Social i Família organitza les IV Jornades Posem en joc l'educador/a

    Logo del Departament de Benestar Social i Família
    Els dies 15 i 16 de novembre tindran lloc a Lleida les IV Jornades Posem en joc l'educador/a, enguany titulades "Factors de resiliència en els equips socioeducatius". Aquestes jornades, organitzades pel Departament de Benestar Social i Família, estan inspirades en la valoració de les jornades anteriors, d'on va sorgir la voluntat de profunditzar en el treball en equip dels i les educadores i en la contenció emocional que sovint viuen aquests professionals.
  •