dimecres, 9 de novembre del 2011

Convocatòries de concursos i premis sobre treball social

Convocatòries

  • Concurs de microrelats "420 caràcters per unes relacions en igualtat"

    Iniciativa de sensibilització de l'Institut Català de les Dones (ICD) amb motiu de la commemoració, el 25 de novembre, del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones. Es tracta d'escriure al facebook de l'ICD un relat literari de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat. L'objectiu és superar els estereotips vinculats amb les relacions de poder entre sexes i mostrar nous models de relació entre dones i homes.
    Termini: 11 de novembre de 2011
    Web de la convocatòria
  • Premi Novel·la Curta de Lectura Fàcil 2011

    Premi amb l'objectiu de cercar nous autors en Lectura Fàcil que apropin la literatura, la cultura i el coneixement a tothom. Una iniciativa amb què també es vol contribuir a la inclusió social de persones amb dificultats lectores.
    Termini: 7 de novembre de 2011
    PDF amb les bases de la convocatòria
  • Premis Barcelona Ciutat Jove (Premis BCJ)

    Convocatòria per a premiar la qualitat de la tasca de l'associacionisme juvenil en els camps de la salut, la participació i la cooperació.
    Termini: 10 de novembre de 2011
    Web de la convocatòria
  • Suport a entitats sense ànim de lucre de Banca Cívica

    Iniciativa d'aquesta entitat bancària per a donar suport a projectes d'entitats sense ànim de lucre, a partir de la votació entre els seus clients.
    Termini: 31 de desembre de 2011
    Web amb les bases de la convocatòria