dimarts, 23 de novembre del 2010

Actualitat de convocatòries, premis i ajuts d'acció social

Convocatòries

  • Ponències per al 'III Congrés del Tercer Sector Social'

    La Taula d'entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, que aplega més de 3.000 entitats socials catalanes, convoca el "III Congrés del Tercer Sector Social", els dies 24 i 25 de març de 2011, amb l'objectiu de propiciar una reflexió col·lectiva sobre els valors, els reptes i les oportunitats del tercer sector social en l'actual context de crisi econòmica i de desplegament de les noves lleis socials del nostre país. Aquest congrés serà un pas més per proporcionar a les entitats socials un espai d'intercanvi, de coneixement, de projecció, de reflexió i de sensibilització, a més de fer-les més visibles.
    Termini: 15 de novembre de 2010
    Bases de la convocatòria de participació
  • Ajuts de la Fundació Anna Lindh

    La Fundació Anna Lindh ha publicat una convocatòria d'ajuts amb el títol "Ciutats, Immigrants i Diversitat", dotada d'un pressupost global de 500.000€. La subvenció màxima per projecte és de 20.000€ i la mínima de 10.000€. El cofinançament no pot superar el 60% del cost total elegible per a les entitats de països europeus i el 70% per a les entitats de la ribera sud de la Mediterrània.
    Termini: 1 de novembre de 2010
    Web de la Fundació Anna Lindh
  • Premis Reina Sofia contra les drogues

    La Fundació CREFAT convoca la 19a edició nacional dels "Premis Reina Sofia contra les drogues" en les següents modalitats: "Labor Social", "Mitjans de comunicació social", "Prevenció en l'àmbit educatiu i Comunitari" i "Recerca i assaig", així com la 10a edició iberoamericana, que comprèn totes les modalitats anteriors considerades en conjunt. L'edició iberoamericana inclou tot el continent americà, sempre que el projecte presentat tingui com a població diana persones de la comunitat iberoamericana.
    Termini: 31 de gener de 2011
    Web de la Fundació CREFAT