dijous, 29 d’abril del 2010

El "Pink Corner" serà present per tercer any consecutiu al Saló Internacional de Turisme de Catalunya


ntre els expositors d'aquest espai hi ha el Departament d'Acció Social i Ciutadania, patronats de turisme i entitats LGBT

El Saló Internacional de Turisme de Catalunya disposarà per tercer any consecutiu d’un “Pink Corner”. Entre els expositors d’aquest espai hi ha el Departament d’Acció Social i Ciutadania, patronats de turisme i entitats LGBT (Lesbianes, Gais, Bisexuals i Transsexuals). El “Pink Corner” disposa d’un total de 18 estands que reuneixen l’oferta turística i d’oci dirigida al col·lectiu LGBT i “gayfriendly”.
 
La secretària de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, Carme Porta, ha valorat molt positivament el fet que el “Pink Corner” mantingui la diversitats estands: “es manté l’espai i els estands participants, la qual cosa corrobora que es tracta d’una iniciativa consolidada i esperada per entitats, empreses i també per destinacions turístiques que volen captar el turisme LGBT”.
Catalunya disposa de més de 500 recursos turístics identificats com a producte LGBT, entre restaurants, associacions, botigues, bars, allotjaments i altres tipus de serveis. Aquests espais remarquen el respecte a la diversitat i protegeixen la llibertat de les persones LGBT.
 
Aquest també serà el tercer any en què el Programa per al col·lectiu Lesbià Gai Bisexual i Transsexual del Govern de la Generalitat disposarà d’un estand al “Pink Corner”, per donar a conèixer a les persones visitants les polítiques que impulsa el Departament d’Acció Social i Ciutadania en aquest camp. Aquest estand també ofereix un espai per tal que les 41 entitats membres del Consell Nacional LGBT donin a conèixer les seves activitats.
 
L’espai “Pink Corner” està ubicat al palau 2 del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El Saló Internacional del Turisme, inaugurat aquest matí, celebra enguany la 19a edició i es podrà visitar fins el proper diumenge.