dilluns, 5 d’abril del 2010

Noves convocatòries d´ajuts 2010:gent gran, accés habitatges i atenció discapacitat


Convocatòries

  • Prestacions per a programes per a la gent gran per a l'any 2010

    Les prestacions són per als següents programes per a la gent gran: per a l'acolliment residencial; per a centre de dia; per a habitatges tutelats; per a estades temporals per a gent gran amb discapacitat. Aquestes prestacions es concedeixen per rebre el servei en una entitat col·laboradora del Programa d'ajuts a l'acolliment residencial, centre de dia i habitatges tutelats per a gent gran.
    Termini: 30 de setembre de 2010
    PDF de la convocatòria
  • Prestacions per a l'accés als serveis d'habitatges per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental

    Prestacions que tenen per objecte complementar els ingressos de les persones beneficiàries per permetre el seu accés a serveis d'habitatges per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental. Les ajudes es concedeixen per rebre el servei en una entitat col·laboradora del Programa d'ajuts per a l'accés als habitatges amb serveis comuns per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental.
    Termini: 30 de setembre de 2010
    PDF de la convocatòria
  • Ajuts del Programa d'atenció social a les persones amb discapacitat per a l'any 2010

    Ajuts que tenen per objecte facilitar els ajuts econòmics necessaris per al desenvolupament de l'autonomia personal de les persones amb discapacitat física, psíquica o sensorial amb mesures compensatòries per tal de millorar la seva qualitat de vida i fomentar la seva integració social. Les persones destinatàries són les que tinguin reconegut un grau de discapacitat igual o superior al 33%.
    Termini: 31 de maig de 2010
    PDF de la convocatòria

    FONT: DIXIT