dimarts, 27 d’abril del 2010

Noves convocatòries de subvencions i ajudes socials

Convocatòries

  • Subvencions del Departament d'Acció Social i Ciutadania per a entitats en l'exercici 2010

    Poden optar a aquestes subvencions aquelles entitats que vulguin aplicar el programa de supressió de barreres en la comunicació i l'adquisició o adaptació de mitjans de transport col·lectiu adaptat; realitzar el manteniment de programes de serveis socials; o organitzar programes i activitats d'integració social de persones estrangeres immigrades i catalanes retornades. També hi poden accedir les entitats sense ànim de lucre per a programes en matèria de famílies i de lluita contra els maltractaments i contra la violència masclista; per al col·lectiu gai, lesbià i transsexual; per a programes en matèria d'infància i adolescència; i per a projectes d'adquisició, millora, reforma, rehabilitació i equipament de centres d'acollida o residencials d'acció educativa, pisos o residències per a joves i centres oberts d'infants i adolescents.
    Termini: 8 de maig de 2010
    PDF de la convocatòria
  • Subvencions a entitats de dones, consistent en el lliurament d'equipament informàtic destinat a l'apropament de les entitats de dones a les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)

    Convocatòria que té per objecte regular la concessió de 207 equipaments informàtics a entitats de dones durant l'any 2010, destinats a promoure l'apropament de les entitats de dones a les TIC amb l'objectiu de fomentar la seva inclusió digital, la formació i impulsar un accés equitatiu i igualitari a les noves tecnologies.
    Termini: 22 d'abril de 2010
    PDF de la convocatòria
  • VIII Premio de Investigación SEGG 2010

    La SEGG ha convocat el VIII Premi d'Investigació SEGG 2010 al millor projecte d'investigació en nutrició clínica en geriatria i/o gerontologia. El premi, dotat amb 18.000 euros, està patrocinat per Nutricia.
    Termini: 1 de maig de 2010
    Web de la convocatòria
  • Ayudas 2010. Fundación Solidaridad Carrefour

    La Fundación Solidaridad Carrefour obre la convocatòria d'ajudes destinades a finançar sis projectes en benefici de la infància desprotegida a Espanya. Hi poden participar totes aquelles ONGs espanyoles que compleixin tots els requisits establerts i presentin el seu projecte on-line al web de la convocatòria.
    Termini: 30 d'abril de 2010
    Web de la convocatòria

    FONT: DIXIT