dimarts, 27 d’abril del 2010

L'Institut Català de les Dones convoca les subvencions per a projectes d'entitats que promoguin la igualtat entre dones i homes

L'any passat es van atorgar ajudes a un total de 998 projectes

L'Institut Català de les Dones (ICD), adscrit al Departament d’Acció Social i Ciutadania, convoca les subvencions a entitats sense afany de lucre per a projectes que promoguin la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i/o que facin palès el caràcter transformador de les experiències i els sabers femenins.
 
A través d’aquesta convocatòria, l’ICD atorgarà 1.880.000 € per a projectes que s’emmarquin dins els àmbits d’actuació que es recullen en el Pla d’acció i desenvolupament de les polítiques de dones a Catalunya.
 
Hi ha dues línies:
  • Projectes que fomentin el teixit associatiu de dones al territori.
  • Projectes relacionats amb els àmbits de competència de l’Institut Català de les Dones.
L’any passat es van atorgar ajudes a un total de 998 projectes: 130 projectes de les comarques del Camp de Tarragona, 22 de l’Alt Pirineu i Aran, 476 de Barcelona, 69 de Girona, 52 de la Catalunya Central, 165 de Lleida i 84 de les Terres de l’Ebre. 
 
Les associacions interessades poden presentar les seves sol·licituds fins el dia 17 de maig. Les bases i els fulls de sol·licitud es poden trobar al web de l'ICD http://www.gencat.cat/icdones/.