dilluns, 20 de setembre del 2010

Beques, ajuts i premis en relació a infància i adolescència

Beques, ajuts i premis

  • Premi Josep Parera de l'Obra Social de Caixa Penedès

    L'Obra Social de Caixa Penedès convoca la sisena edició d'aquest premi per a reconeixer públiocament la trajectòria de persoens i organitzacions socials que hagin exel·lit en la seva vocació i dedicació al servei del desenvolupament comunitari en les dimensions social, humanitària i/o solidària.
    Termini: 6 de setembre.
    Web del premi
  • II Concurs de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals d'Educació Social del CEESC

    El Col·legi d'Educadors Socials de Catalunya obre la convocatòria del II concurs de curtmetratges, adreçada a qualsevol persona, col·l3ctiu de persones o institució, estigui o no vinculada a l'educació social. Els treballs hauran de reflectir algun aspecte de la tasca de l'educació social.
    Termini: 15 de setembre.
    Enllaç web a més informació
  • Premi al millor projecte d'intervenció per la convivència en l'entorn social dels joves 2010"

    GREC-Grup d Recerca i Estudis dels Conflictes, entitat especialitzada en la prevenció, resolució i gestió alternativa dels conflictes, convoca Premi NAFENT 2010 per a projectes d'intervenció en favor de la convivència en l'entorn social dels joves.
    Termini: 8 d'octubre
    PDF de les bases
    Enllaç web a més informació
  • Premi d'Educació per la pau de l'Evens Foundation

    Organitzat per la Fundació Evens, com a part de la nova Educació per la Pau. La fundació procura reconèixer organitzacions, associacions o institucions que ofereixen programes per a futurs professors/es, entre d'altres, en l'estudi de com afrontar conflictes, interpersonals o intergrupals, d'una forma positiva i constructiva.
    Enllaç web a més informació

    FONT: Butlletí d'infància GENCAT