divendres, 17 de setembre del 2010

Documentació i recursos socials

Documentació

  • Practica l'ètica dels serveis socials

    Material per al curs d'introducció a l'ètica aplicada a la intervenció social i psicoeducativa ofert pel Departament d'Acció Social i Ciutadania durant l'any 2010. Aquest material pretén formar en la cultura i els valors morals els i les professionals de l'acció social.
    Practica l'ètica dels serveis socials. Girona: Fundació Campus Arnau d'Escala, 2010
    PDF de la publicació
  • Adaptación de puestos de trabajo: guía de referencia

    Anàlisi de les diferents qüestions que envolten el tema de la discapacitat i l'entorn laboral, fent especial èmfasi en l'adaptació del lloc de treball a la persona, i no al revés, i en els procediments més efectius per portar-ho a terme.
    Sebastián Herranz, Margarita; Noya Arnáiz, Reyes. Adaptación de puestos de trabajo: guía de referencia. Madrid: CEAPAT, 2009
    PDF de la publicació

Recursos

  • El ratolí facial

    L'Associació provincial de paràlisi cerebral (APPC) de Tarragona ha posat a l'abast de totes les persones amb mobilitat reduïda, sobretot a les mans i als braços, el projecte Enable Viacam, un ratolí facial per a què totes aquelles persones que tinguin dificultats en el control del ratolí convencional de l'ordinador puguin gaudir i fer servir amb facilitat les noves tecnologies.
    Web de 'Enable Viacam'