dilluns, 20 de setembre del 2010

El Parla.cat obre el període de matriculació a la modalitat amb tutoria

La inscripció estarà oberta fins el proper 24 de setembre

Fins el proper 24 de setembre estaran obertes les inscripcions a la modalitat amb tutoria dels diferents cursos de l’entorn virtual d’aprenentatge de català Parla.cat. Aquesta és una eina desenvolupada per la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència i l’Institut Ramon Llull, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística.
 
Les inscripcions s’han de fer a través del web http://www.parla.cat. Les persones que es matriculen per primer cop han de realitzar una prova de nivell des de la mateixa aplicació. Les places són limitades. Els cursos començaran el 28 de setembre.
 
El preu de la matrícula dels cursos de la modalitat amb tutoria és de 90 euros per curs. En aquesta modalitat, un tutor o tutora fa el seguiment didàctic de l’aprenent a través d’una aula virtual que disposa d’eines de comunicació per interactuar amb la resta d’usuaris de la comunitat virtual. Aquesta modalitat facilita també l’accés a una aula amb eines de comunicació per interactuar amb la resta d’usuaris de la comunitat virtual.
 
El Parla.cat ofereix quatre nivells d’aprenentatge:
 
  • Nivell bàsic (permet obtenir el certificat de nivell A bàsic)
  • Nivell elemental (permet obtenir el certificat de nivell A)
  • Nivell intermedi  (permet obtenir el certificat de nivell B
  • Nivell de suficiència (permet obtenir el certificat de nivell C)
 
Cada nivell està organitzat en tres cursos, cada un dels quals requereix unes 45 hores de dedicació, uns tres mesos.
 
A més de la modalitat amb tutoria, l’entorn ofereix una modalitat lliure d’aprenentatge, que és de caràcter gratuït, adreçada a aquelles persones que volen realitzar el seu aprenentatge de manera autònoma.
 
Per obtenir els certificats oficials de coneixement de la llengua catalana cal que l’alumnat realitzi els exàmens presencials que organitza la Secretaria de Política Lingüística a Catalunya.
 
FONT: Departament/s