dijous, 5 de maig del 2011

Convocatòries i normatives de Treball Social

Convocatòries

  • VIII Premis Francesc Candel 2011

    Premis adreçats a reconèixer i difondre les bones pràctiques en l'àmbit de la integració dels ciutadans catalans d'origen immigrant, que afavoreixin el civisme, la convivència, el coneixement del país, la sensibilització sobre la cultura de la immigració, la participació de dones i joves immigrants, i una visió positiva de la immigració als mitjans de comunicació.
    Termini: 20 de juliol de 2011
    PDF de les bases de la convocatòria
  • VI Concurs d'ajuts a projectes socials de la Fundació Claror

    Concurs de projectes d'àmbit autonòmic que tinguin per objectiu la millora de les condicions de vida de la infància en risc, i que ho facin mitjançant activitats de caire esportiu.
    Termini: 15 de maig de 2011
    Web amb les bases de la convocatòria
  • Programa BCN Intercanvis Juvenils

    Programa creat per donar suport a entitats i col·lectius de Barcelona que volen realitzar activitats d'intercanvi juvenil. Es planteja diversos objectius com l'aprenentatge intercultural, promocionar l'associacionisme, facilitar la participació dels i les joves amb dificultats de tipus econòmic o social, promoure la realització d'experiències innovadores, facilitar al ciutadà/na una informació àmplia i entenedora sobre les activitats d'intercanvis i les entitats i grups de joves que realitzen aquest tipus de programes.
    Terminis:
    • Fins el 15 de juny, per a activitats que tinguin la seva data d'inici entre el 15 d'agost i el 14 de novembre de 2011
    • Fins el 15 de setembre, per a activitats que tinguin la seva data d'inici entre el 15 novembre i el 31 de desembre de 2011
    • Fins el 15 de novembre, per a activitats que tinguin la seva data d'inici entre l'1 de gener i el 14 de març de 2012
    Web del programa