dijous, 5 de maig del 2011

Documentació i recurs web de Treball Social

Documentació

  • Anem preparats 2011: recomanacions i normatives per organitzar activitats

    Portada del document
    Publicació que ofereix les informacions i les recomanacions necessàries per garantir un bon nivell qualitatiu en totes les activitats d'educació en el lleure i per vetllar tant per la seguretat i la integritat física dels participants com pel respecte al medi natural que les acull.
    Anem preparats 2011: recomanacions i normatives per organitzar activitats d'educació en el lleure amb menors de 18 anys. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament de Benestar Social i Família, Direcció General de Joventut, 2011. 44 p.
    PDF del document
  • Tesauro de la discapacidad

    Portada del document
    Document que compta amb una presentació sistemàtica i una altra alfabètica i neix amb l'objectiu d'oferir una referència per a qualsevol servei de gestió d'informació especialitzada en l'àmbit de la discapacitat. Un tesaurus, com a llenguatge documental, tria un únic terme per a cada concepte, definint la forma, l'ús, el seu context, les seves relacions i conferint als altres termes la propietat de no-descriptors o termes no preferents, en base a uns criteris establerts.
    Tesauro de la discapacidad. Badajoz: Observatorio Estatal de la Discapacidad, 2009. 373 p.
    PDF del document

Recurs web

  • Parlem: pàgina d'informació sobre drogues per a famílies amb adolescents

    Pàgina web
    Pàgina web adreçada a les famílies amb adolescents que cerquen informació i assessorament sobre l'educació dels seus fills i filles pel que fa a les drogues. Aquest portal creat per l'Agència de Salut Pública de Barcelona està emmarcat en el programa "De marxa sense entrebancs", patrocinat per la Delegació del Govern per al Pla Nacional sobre Drogues. El programa s'adreça al jovent i promou activitats d'oci saludable i altres iniciatives que els facilita un desenvolupament sa.
    Web sobre dogues