dimarts, 3 de maig del 2011

Noves coordinadores i xarxes socials de l'Institut Català de les Dones

L'Institut Català de les Dones ha designat les noves representants territorials, que coordinaran el desplegament de les polítiques per a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes del Govern de la Generalitat i enfortiran les polítiques locals de suport a les dones. Les coordinadores també són responsables de l'impuls i dinamització de l'associacionisme femení i de la promoció de la participació de les dones en tots els àmbits, juntament amb la lluita contra la violència masclista i l'educació en la igualtat. Les noves coordinadores són:
  • Barcelona - Ivet Castaño Vilella
  • Girona - Josefina Surina Gelis
  • Lleida - Carme Castelló Gistau
  • Tarragona - Lidia Bargas i Musoy
  • Terres de l'Ebre - pendent de nomenament
 
Amunt 

:: Xarxes socials

L'Institut Català de les Dones ha ampliat la seva presència a les xarxes socials. Aquestes dues noves eines se sumen al Delicious del Centre de documentació.
 

A través de la seva presència en el twitter, l'Institut Català de les Dones amplia els canals de comunicació habituals. Mitjançant els breus titulars d'aquesta xarxa l'Institut Català de les Dones dóna a conèixer informació a l'instant sobre els serveis i les actuacions en favor de les dones. El twitter de l'Institut Català de les Dones va començar a piular el mes de gener d'enguany.
 

Amb el facebook l'Institut Català de les Dones vol facilitar la implicació de la ciutadania en les polítiques de dones. S'hi pot trobar informació sobre l'actualitat de l'Institut Català de les Dones i accés a informació sobre els serveis. Aquest facebook es va estrenar el passat dia 8 de març en motiu de la commemoració del Dia Internacional de les Dones.
 
Amunt