divendres, 8 d’abril del 2011

Agenda i convocatòries de Treball Social

Agenda

  • II Jornada de Mediació GREC 'Metodologies innovadores per a la gestió de conflictes: introducció i pràctica'

    Cartell de la jornada
    Jornades que presenten metodologies per millorar la convivència i la participació a través de la gestió alternativa dels conflictes. En aquesta edició, es realitzaran dos tallers pràctics: la tècnica dels cercles restauratius per a la gestió de conflictes grupals i l'enfocament de la comunicació no violenta, incidint en les habilitats comunicatives.
    Data: 16 d'abril de 2011
    Lloc: Barcelona
    Organitza: Grup de Recerca i Estudi dels Conflictes (GREC)
    PDF de la jornada
  • Jornada d'informació i debat sobre el cànnabis

    Cartell de la jornada
    Jornada on s'analitzarà la situació actual del consum de cànnabis des de diferents punts de vista. Es tractaran les implicacions jurídiques, les repercussions del mercat minorista de cànnabis en el narcotràfic o el tractament de problemes derivats de l'addicció. La jornada tindrà lloc a la localitat de Concello de Noia, a la província de La Corunya i comptarà amb participació de representants dels consumidors com propietaris de Grow-Shops, l'Associació Lazos Pro-Solidariedade i el Comité Anti-sida Casco.
    Data: 15 d'abril de 2011
    Lloc: Concello de Noia
    Organitza: Conselleria de Sanitat de Concello de Noia
    PDF amb el programa de la jornada
  • Xerrada-col·loqui 'Els meus pares i els meus pares biològics'

    Associació en Defensa dels Drets de la Infància a la Família
    Xerrada organitzada per ADDIF, Associació en Defensa dels Drets de la Infància a la Família, en què la vicepresidenta de La Veu dels Adoptats - Catalunya explicarà com va ser la seva primera trobada com a filla adoptiva amb els seus progenitors. Es convidarà els assistents a reflexionar i debatre sobre aquesta qüestió.
    Data: 9 d'abril de 2011
    Lloc: Barcelona
    Organitza: ADDIF
    Web de la xerrada

Convocatòries

  • Programa de vacances per a les famílies

    Programa adreçat a totes aquelles famílies que l'any 2010 van estar beneficiàries de les prestacions econòmiques i els ajuts a les famílies amb nenes i nens atorgats pel Govern de la Generalitat de Catalunya. Ofereix la possibilitat de gaudir d'unes vacances en diversos albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de la Generalitat en períodes clàssics de vacances, alguns ponts i caps de setmana.
    Termini: 18 d'abril 2011
    Web del programa
  • Beques de la SEGG per a l'any 2011

    Beques de formació i d'assistència a congressos atorgades per la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia (SEGG). En concret, la SEGG atorga 6 beques de formació per estudiar en una comunitat autònoma diferent, 5 per estudiar a Europa, 1 per formar-se a Amèrica i 60 per assistir al 53 Congrés de la SEGG.
    Termini: 3 de maig de 2011
    PDF amb les bases de la convocatòria
  • XI Premi Barcelona Associacions

    Premi que reconeix les bones pràctiques que utilitzen les entitats per incentivar la participació interna dels seus associats/es i col·laboradors/es. Es pretén valorar la innovació, l'adaptació a les noves realitats, els resultats, les activitats, les metodologies i els nous enfocaments de qualitat a favor de la participació dels associats i associades i de la ciutadania.
    Termini: 13 d'abril de 2011
    Web del premi