divendres, 22 d’abril del 2011

Mobla el teu piset... per no res!



Mobla el teu piset... per no res!
Taules, cadires, llits, televisors, armaris, i fins i tot electrodomèstics! Mobla el teu pis sense necessitat de comprar res. Intercanvia objectes, dóna allò que no necessitis i demana el que t’interessi. Intercanvia, reestrena i gaudeix per molt poc!
L’actual crisi ens ha portat coses dolentes però també alguna de bona. Hem redescobert els antics valors de reparar els objectes en comptes de comprar-ne de nous. De donar el que ja no necessitem en comptes de llençar-ho a la brossa. De preguntar entre els nostres coneguts, amics i familiars si tenen allò que necessitem en un moment donat, i que no és vital que sigui nou de trinca.
Per això, si has de moblar o renovar el teu pis o canviar els electrodomèstics tens moltes opcions per fer-ho sense gastar gaire.
Webs com www.intercanvis.org t’ajuden a posar-te en contacte amb gent que dóna el que té i d’altra que demana el que necessita. Busca entre els nombrosos anuncis i ofertes allò que et cal. Si no ho trobes, sempre podràs donar-te un volt per una botiga de segona mà o un mercat d’intercanvi que se celebri en una localitat propera a la teva.
I si no ho trobes definitivament, sempre podràs apuntar-te al Pla Renova’t d’electrodomèstics posat en marxa per la Generalitat de Catalunya, amb descomptes i subvencions de fins al 30% del cost de l’aparell, sempre que acompleixi certs requisits.
A què esperes per intercanviar!