divendres, 15 d’abril del 2011

Convocatòries i normatives de Treball Social

Convocatòries

  • Ajuts a projectes d'acció social per a entitats

    Convocatòria amb la doble finalitat de contribuir al desenvolupament de projectes de nova creació que donin resposta als reptes socials amb més incidència en l'actualitat, entre els quals destaquen la igualtat de gènere i la promoció de la salut i de l'educació en valors, i, de manera paral·lela, afavorir i promoure la qualitat de vida de les persones que presenten problemes de salut física o mental.
    Termini: del 9 al 29 de maig de 2011
    PDF de la convocatòria dels ajuts
  • Programa d'ajuts per a la inclusió en el lleure

    Ajuts que ofereix ECOM, un moviment associatiu integrat per organitzacions de persones amb discapacitat física, per possibilitar que les persones amb aquesta discapacitat puguin participar i gaudir d'activitats i sortides d'oci i turisme. Aquests ajuts econòmics serveixen per complementar les despeses del serveis específics que les persones amb discapacitat necessiten per poder accedir a aquest tipus d'activitats: monitors de suport, transport o allotjament adaptat.
    Termini: 10 de juny de 2011
    Web amb el programa d'ajuts
  • IV Premi d'investigació sociosanitària "Francisco Garcés Roca"

    Premi que té per objectiu fomentar el desenvolupament d'estudis científics i tecnològics que contribueixin de manera substancial al desenvolupament del coneixement en l'àmbit de l'atenció sociosanitària a persones amb malalties cròniques que es troben en situació de dependència.
    Termini: 15 de juny de 2011
    PDF amb les bases de la convocatòria