divendres, 8 d’abril del 2011

Documentació i recurs web de treball social: adolescents, estrangers i estudis LGBT

Documentació

  • El adolescente y su entorno en el siglo XXI: instantánea de una década

    Portada llibre
    Informe elaborat per especialistes de diferents disciplines com sociòlegs, demògrafs i metges, on s'analitza la situació i evolució en l'última dècada de la població adolescent en relació a la demografia, l'entorn familiar, la salut, la salut sexual, les noves tecnologies i els valors.
    El adolescente y su entorno en el siglo XXI: instantánea de una década. Esplugues de Llobregat: Hospital Sant Joan de Déu, 2011. 136 p. (Cuadernos Faros; 5)
    PDF de l'informe
  • Extranjeros residentes en España: principales resultados

    Portada llibre
    Informe publicat el mes de març de 2011 pel Ministeri de Treball i Immigració que presenta dades sobre les persones estrangeres residents al territori espanyol, del Règim Comunitari i del Règim General, que disposen de certificat de registre o targeta de residència en vigència a 31 de desembre de 2010.
    Extranjeros residentes en España: principales resultados. Madrid: Gobierno de Espanya, Ministerio de Trabajo e Inmigración, Observatorio Permanente de la Inmigración, 2011
    Web des d'on es pot descarregar el document

Recurs web

  • Wikiprojecte d'Estudis LGBT

    Wikiprojecte d'Estudis LGBT
    Ampli recull d'articles en català relacionats amb la temàtica LGBT (lesbiana, gai, bisexual i transsexual). Es tracta d'un projecte que pretén augmentar la qualitat i la quantitat dels articles de la Wikipedia relacionats amb els estudis LGBT i "queer".
    Web del projecte