dijous, 7 d’abril del 2011

L'European Social Network organitza el seminari 'Serveis Socials a Europa: respostes innovadores per a temps difícils'

Logo del seminari

Budapest acollirà els dies 17 i 18 de maig de 2011 aquesta trobada organitzada per l'European Social Network (ESN) en cooperació amb la Presidència hongaresa de la Unió Europea. El seminari té com a principal objectiu debatre i aportar solucions a la gestió de l'impacte de la crisi, reflexionant sobre la creixent demanda de serveis davant de la disminució del finançament públic, i posant èmfasi en la necessitat d'una visió "llargterminista" de les inversions socials.
El seminari aplegarà les ponències de persones expertes en el serveis socials de diferents països com Islàndia, Alemanya, Regne Unit o Espanya, que parlaran de la promoció de la innovació social mitjançant xarxes d'actors locals.
L'European Social Network (ESN) és una xarxa independent que reuneix diferents professionals de referència dels serveis i el treball social d'arreu d'Europa amb la voluntat de compartir el coneixement i construir una política social efectiva i de qualitat. Aquesta xarxa desenvolupa la seva tasca, sobretot, mitjançant conferències d'alt nivell a la Unió Europea en les quals hi participen representants d'institucions europees i altres organitzacions.
La conferència anual de serveis socials es realitzarà durant 2011 a Varsòvia i comptarà amb la participació del Departament de Benestar Social i Família amb un taller sobre "Plans Locals d'Inclusió Social: intervenció compartida i el paper del tercer sector". Barcelona va ser la seu de l'edició 2010 d'aquesta conferència.