dijous, 7 d’octubre del 2010

Documentació i recursos de treball social

Documentació

  • Guia de recomanacions sobre gestió de la diversitat a les empreses i d'altres organitzacions

    Portada de la guia
    Guia per fomentar l'acollida i la integració de les persones treballadores d'origen estranger, que recull fins a 24 experiències. La iniciativa s'emmarca dins de les mesures del Pacte Nacional per a la Immigració i de la Llei d'acollida de les persones immigrades i s'adreça als delegats i delegades sindicals, als gestors de recursos humans, als quadres i personal directiu i, en general, al conjunt de les plantilles.
    Guia de recomanacions sobre gestió de la diversitat a les empreses i d'altres organitzacions. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, Secretaria per a la Immigració, 2010
    Guia de recomanacions
  • Declaración de Guanajuato

    Cartell de la conferència
    Document elaborat per diversos governs i actors socials participants a la "Conferència Mundial de la Joventut 2010" celebrada del 25 al 27 d'agost a la ciutat de León (Guanajuato, Mèxic) i que va comptar amb la participació de més de 1.000 persones de 112 països de tot el món per debatre sobre el desenvolupament de la joventut mundial. L'informe recull tretze recomanacions destinades als governs de tot el món que garanteixen, a nivell nacional i internacional, els drets bàsics de la joventut.
    Declaración de Guanajuato. Guanajuato: World Youth Conference, 2010
    Declaració de Guanajuato

Recursos

  • Spread the sign

    Logo del diccionari/traductor
    Diccionari-traductor del llenguatge de signes creat amb la voluntat de difondre la llengua de signes de diferents països a través de la xarxa. Aquesta eina pedagògica d'autoaprenentatge i d'ús gratuït presenta suport visual (imatges i vídeos) sobre la manera d'expressar mots o frases concretes en diferents idiomes (actualment: anglès, txec, anglès americà, finès, francès, alemany, japonès, lituà, portuguès, rus, espanyol, suec i turc).
    Web del diccionari de signes

    FONT: DIXIT