dijous, 21 d’octubre del 2010

Joventut programa la tercera edició de les Jornades del Voluntariat aquest mes d'octubre

Amb la Fira de la Solidaritat de l'Ajuntament de Tortosa seran els dies 29 i 30, enlloc del mes de desembre com les passades edicions

La coordinadora territorial de Joventut, Montserrat Perelló, el regidor de Joventut de l'Ajuntament de Tortosa, Emili Lehmann, i la representant de l'associació juvenil col·laboradora "Obre't Ebre", han presentat aquest matí la programació
Els organitzadors de les Jornades del Voluntariat i la Fira de la Solidaritat han explicat que el canvi de dates s'ha considerat oportú per factors meteorològics, "ja que per continuar creixent com a activitat plenament consolidada el mes de desembre resulta complicat", com explicava el regidor Lehmann. De fet, l'any passat el desenvolupament de les activitats es va veure afectat per les inclemències del temps.
La coordinadora territorial de Joventut, Montserrat Perelló, ha destacat el treball conjunt realitzat per ambdues administracions i l'associació Obre't Ebre, que ha permès en aquests tres anys "demostrar la qualitat del projecte, en augment edició rere edició, ben visible amb la confecció del dossier pedagògic que enguany es posa a l'abast". Perelló també s'ha mostrat convençuda de la importància de les activitats com a aparador per a les entitats i associacions juvenils que "moltes vegades queden en l'anonimat i que aquí poden sortir, fer-se veure i oferir les seves propostes al gran públic".
Les Jornades del Voluntariat, que tindran lloc el divendres 29, es duran a terme en un únic espai i adreçades als estudiants de 4rt d'ESO dels instituts de Tortosa, amb la participació de 215 alumnes i una vintena de voluntaris procedents de diferents entitats i associacions.
La Fira, que serà el dissabte 30, s'ubicarà al tradicional emplaçament de la plaça de l'Ajuntament, on les entitats i associacions presents, fins avui són 26 tot i que resta obert el període d'inscripció, desplegaran el seu ventall de propostes i es donaran a conèixer al gran públic.
La inauguració serà el dissabte 30 d'octubre, a càrrec del director general de Cooperació al Desenvolupament i Acció Comunitària, David Minoves, a les 10.30h a la sala d'actes de l'Ajuntament de Tortosa.