dijous, 7 d’octubre del 2010

Presentació del programa d'alfabetització d'adults d'origen estranger "Lletres per a tothom"

És un projecte de la Generalitat de Catalunya, la Fundació “la Caixa” i la Federació d’Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes en col·laboració amb ens locals i entitats
El secretari per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania, Oriol Amorós; el secretari de Polítiques Educatives del Departament d’Educació, Francesc Colomé; la directora de Planificació i Foment de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de la Vicepresidència, Paquita Sanvicen; el director de l’Àrea d’Integració Social de la Fundació “la Caixa”, Marc Simón; i el representant de la Federació d’Associacions Culturals i Educatives de Persones Adultes (FACEPA), Miquel Fort; participaran aquest divendres en la presentació del nou programa d’alfabetització de persones adultes d’origen estranger “Lletres per a tothom”.
Serà en el marc d’una jornada adreçada a professionals i voluntaris de formació d’adults al CaixaForum de Barcelona. Es tracta d’una iniciativa promoguda per la Generalitat de Catalunya, la Fundació “la Caixa” i FACEPA en col·laboració amb ens locals i entitats d’arreu de Catalunya. Respon a una de les mesures del Pacte Nacional per a la Immigració quan aposta per emprendre un programa nacional per a l’alfabetització.


El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, intervé en la presentació del programa d'alfabetització de persones adultes d'origen estranger "Lletres per a tothom"
08/10/2010 10:00 | CaixaForum. Avinguda Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8 | Barcelona (Barcelonès)

FONT: Departament/s: