dijous, 21 d’octubre del 2010

El Departament d'Acció Social i Ciutadania i el Col·legi de Periodistes de Catalunya signen un conveni per a elaborar l'agenda de la diversitat de Catalunya

El secretari per a la Immigració i la vicedegana del Col·legi han signat el conveni
El document recollirà en suport digital els contactes amb professionals, entitats, ONG, grups de recerca, periodistes i mitjans de comunicació especialitzats
 
L’agenda Diverscat ampliarà al conjunt de Catalunya l’Agenda Multicultural dels Municipis de Barcelona de 2006
 
 
La Secretaria per a la Immigració del Departament d’Acció Social i Ciutadania i el Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) han signat avui un conveni per a l’elaboració de l’agenda de la diversitat de Catalunya, Diverscat. Aquesta agenda ha de recollir els contactes de professionals, entitats, ONG, grups de recerca, periodistes i mitjans de comunicació que treballen en l’àmbit de la diversitat i del poble gitano a Catalunya.
 
L’agenda Diverscat tindrà suport digital i serà accessible a través del lloc web del CPC. Disposarà també d’un taulell digital d’intercanvi d’informació entre els diferents actors que figuraran en aquesta eina.
 
Diverscat és una ampliació d’un document similar elaborat el 2003 per l’Ajuntament de Barcelona i el CPC circumscrit a l’àmbit de la ciutat. El 2006 es va ampliar al conjunt de municipis de la demarcació de Barcelona amb el nom Agenda Multicultural dels Municipis de Barcelona, consultable al portal del Col·legi a Internet.
 
Tot plegat, es tracta d’una iniciativa del CPC, en concret de la seva comissió de Periodisme Solidari, que compta amb la col·laboració d’Acció Social i Ciutadania, a través de la Secretaria per a la Immigració, del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, per mitjà de la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual, i de l’Ajuntament de Barcelona.
 
El secretari per a la Immigració, Oriol Amorós, i la vicedegana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet, han signat avui a la seu del CPC a Barcelona el conveni que estableix la col·laboració entre les dues parts per produir i difondre Diverscat.
 
FONT: Departament/s