divendres, 30 de juliol del 2010

6è. Congrés Nacional de la Gent Gran

El Congrés Nacional de la Gent Gran, que convoquen cada quatre anys el Departament d'Acció Social i Ciutadania i el Consell de la Gent Gran de Catalunya (CGGCat), aplega representants de les persones grans de Catalunya i d'associacions, així com persones expertes i professionals que durant diverses jornades de treball reflexionen sobre la realitat que viu la gent gran al nostre país i tracten els principals temes que els afecten. 

El Departament d'Acció Social i Ciutadania ha decidit desenvolupar aquesta sisena edició del Congrés a través d'un procés participatiu amb la col·laboració de la Direcció General de Participació Ciutadana, amb l'objectiu d'incorporar-hi el màxim de visions de la gent gran i d'acostar el Congrés al territori.

El procés ha comptat amb la participació de més de 1.300 persones grans que han pogut debatre al voltant de les tres ponències escollides per a aquest 6è Congrés: participació de la gent gran, pobresa i exclusió socials i polítiques d'envelliment actiu. Per consultar l'informe global de resultats del procés, feu clic aquí.