divendres, 9 de juliol del 2010

Novetats Legislació d´immigració

Legislació

  • Convocatòria 2010 de subvencions per a projectes de cooperació per al desenvolupament

    El DOGC Nº 5650, de 15 de juny de 2010, publica la Resolució VCP/1916/2010, de 27 de maig, per la qual s'aproven i es fan públiques les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a donar suport a projectes que tinguin com a objectiu facilitar espais i enfortir capacitats dels actors de la cooperació catalana per treballar el codesenvolupament. Tanmateix, s'obre la convocatòria pública per a l'any 2010.
    PDF de la resolució
  • Reglament de la nova Oficina Europea de Recolzament a l'Asil

    El Parlament Europeu ha creat una Oficina Europea de Recolzament a l'Asil, amb la finalitat de contribuir a la millor implantació del sistema europeu comú d'asil (SECA), a l'enfortiment de la cooperació pràctica en matèria d'asil entre els Estats membres així com la de prestar recolzament operatiu o coordinar aquesta prestació, especialment a aquells Estats membres que tenen sistemes d'asil i acollida sotmesos a molta pressió.
    Actuarà en cooperació amb les autoritats d'asil dels Estat membres, amb els serveis nacionals d'immigració i d'asil, amb la Comissió i l'ACNUR. No tindrà cap competència sobre les decisions que les autoritats d'asil dels Estats membres adoptin sobre les sol·licituds concretes de protecció internacional.
    PDF del reglament