divendres, 9 de juliol del 2010

Novetats Legislació d´immigració

Legislació

  • Modificació en les quanties dels crèdits de la convocatòria de subvencions a l'àrea de integració dels immigrants

    La Direcció General d'Integració dels Immigrants va dictar, el passat 27 de maig de 2010, una Resolució, que modificava la de 17 de març de 2010, en relació a les quanties dels crèdits pressupostaris de la convocatòria de subvencions a l'àrea d'integració dels immigrants, sol·licitants d'asil i altres persones amb protecció internacional.
    PDF del BOE, de 4 de juny de 2010, núm. 136, secció III
  • Bescanvi de notes constitutiu d'acord entre Espanya i Ucraïna sobre reconeixement recíproc i canvi de permisos de conducció nacionals

    Bandera d'Ucraïna
    El passat 4 de juny, el Consell de Ministres va autoritzar la signatura ad Referèndum del Bescanvi de Notes constitutiu d'Acord entre Espanya i Ucrània sobre el reconeixement recíproc i el canvi de permisos de conducció nacionals, i es disposa la seva remissió a les Corts Generals.
    Enllaç web a la referència de l'acord
  • Publicació al BOE de la Llei d'acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya

    Logotip del BOE
    El passat 8 de juny es va publicar al BOE la Llei 10/2010, de 7 de maig, d'acollida de les persones immigrades i de les retornades a Catalunya.
    PDF del BOE, de 8 de juny de 2010, número 139, secció I
  • Entra en vigor el bescanvi de notes constitutiu d'acord que reconeix els permisos de conduir entre Espanya i Sèrbia

    Bandera de la Repùblica Sèrbia
    El passat 11 de juny va entrar en vigor el Bescanvi de Notes, de 27 de novembre de 2008 i 9 de març de 2009, constitutiu d'Acord entre Espanya i la República Sèrbia sobre el reconeixement recíproc i el canvi de permisos de conducció nacionals.
    PDF del BOE, d'11 de juny de 2010, número 142, secció I
  • Subvencions del Departament d'Acció Social per a projectes d'inclusió social en el context actual de crisi econòmica

    Es publica l'Ordre del Departament d'Acció Social i Ciutadania (ASC/318/2010), de 28 de maig, per la qual s'aproven les bases de les convocatòries de subvencions a entitats per al desenvolupament de projectes en l'àmbit de la inclusió social per fer front a les situacions derivades de la crisi econòmica.
    PDF del DOGC, de 7 de juny de 2010, número 5644