divendres, 30 de juliol del 2010

Convocatòries d´ajuts socials

Convocatòries

  • Ajuts sotmesos al nivell d'ingressos de la unitat familiar per part, adopció, adopció internacional, tutela o acolliment múltiple

    Primera convocatòria parcial per a l'any 2010 per a la concessió dels ajuts econòmics sotmesos al nivell d'ingressos de la unitat familiar, per a les famílies en què s'hagi produït un part, adopció, tutela o acolliment múltiple i/o una adopció internacional fins al 30 de juny de 2010.
    Termini: 3 d'agost de 2010
    PDF de la convocatòria
  • Propostes per al suport a la mobilitat i als intercanvis dels treballadors juvenils

    L'objecte de la convocatòria és donar suport, amb caràcter experimental, a la mobilitat i els intercanvis dels treballadors juvenils, per tal de promoure l'adquisició de noves capacitats i competències que enriqueixin el seu perfil com a professionals en l'àmbit de la joventut i els ajudin a adaptar-se millor al canvi en les necessitats dels joves.
    Termini: 22 d'octubre de 2010
    PDF de la convocatòria
  • II Concurs de Curtmetratges i Projectes Audiovisuals d'Educació Social del CEESC

    Convocatòria en la qual hi pot participar qualsevol institució, associació, col·lectiu o persona estigui o no vinculada a l'educació social. Els treballs (curtmetratges o projectes audiovisuals) hauran de reflectir algun aspecte de la tasca de l'educació social, ja sigui en la seva temàtica, ja sigui en tot o en part del seu procés de creació. Podran ser abordats sense distinció de gèneres, podent-se presentar obres de ficció, documental, animació, entre altres.
    Termini: 15 de setembre de 2010
    Web de la convocatòria