dimarts, 20 de juliol del 2010

Actualitat documentació i recursos serveis socials

Documentació


  • I la teva com és?: realitats familiars a Catalunya

    Publicació en què, a partir d'experiències testimonials de famílies reals, un conjunt de periodistes apropen la quotidianitat de la realitat i la diversitat de les famílies catalanes.
    I la teva com és?: realitats familiars a Catalunya. Montroi, Maite (coord.). Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, Secretaria de Polítiques Familiars i Drets de Ciutadania, 2010
    PDF de la publicació

  • Proposta de protocol per a l'entrevista en els serveis bàsics d'atenció social: projecte de final de curs 'jo dirigeixo serveis socials'

    El document es basa en una anàlisi i estudi que permet fixar criteris directius per millorar la gestió del temps i els procediments emprats en l'entrevista, com a eina d'atenció directa entre usuaris i professionals dels Serveis Bàsics d'Atenció Social.
    Proposta de protocol per a l'entrevista en els serveis bàsics d'atenció social: projecte de final de curs "jo dirigeixo serveis socials". Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, 2010. (Papers d'Acció Social; 11)
    PDF del document

    Recursos

    • Portal Social UIB

      Port@l Social és una iniciativa de la Conselleria d'Afers Socials, Promoció i Immigració i de la Universitat de les Illes Balears, que té com a finalitat donar suport a professionals del sector de les polítiques i serveis socials. Els serveis que ofereix mitjançant recursos documentals abasten les àrees socials més importants, com: discapacitats, immigració, dona, menors, família, dependència, drogodependències, programes socials, etc., per tal de ser una bona eina de treball per a professionals tècnics del sector, docents, estudiants i ciutadania en general.
      Web del Portal Social UIB