divendres, 9 de juliol del 2010

Novetats convocatòries,premis i Beques acció social

Convocatòries

  • 18ª edició dels Premis Voluntariat 2010

    L'objectiu dels Premis Voluntariat és promoure i fomentar la tasca de les associacions de voluntariat, en tant que són una expressió de la participació ciutadana. Amb ells es guardonen projectes que abastin l'àmbit nacional i l'àmbit local/comarcal de Catalunya i, d'aquesta manera, donen resposta a les necessitats cíviques, socials i culturals del país.
    Termini: 30 de juny de 2010
    Web de la convocatòria
  • Beques per a treballs d'investigació sobre estudis de gènere i de les dones

    L'Institut Català de les Dones convoca beques, adreçades a persones físiques, per a la realització de treballs de recerca relacionats amb els àmbits de les seves competències. Es consideraran temàtiques prioritàries dels treballs de recerca les següents: indicadors no sexistes ni androcèntrics; polítiques econòmiques i pressupostos públics; ciència i tecnologia; medi ambient; diversitat territorial de la situació de les dones a Catalunya; nous formats artístics i comunicatius; i violència masclista.
    Termini: 9 de juliol de 2010
    Web de la convocatòria
  • Propostes pel programa 'Juventud en acción'

    L'objectiu de la convocatòria de propostes és promocionar projectes que fomentin accions d'informació i comunicació en l'àmbit europeu destinades a joves i capdavanters de joves. Els projectes proposats han de millorar la difusió d'informació de qualitat i incrementar l'accés dels joves a la informació i als diferents canals de comunicació a escala nacional i europea.
    Termini: 10 de setembre de 2010
    PDF de la convocatòria