dimecres, 15 de desembre del 2010

Convocatòries i actualitat normatives de Treball Social

Convocatòries

  • Voluntariat per a La Marató de TV3 2010 'Lesions medul·lars i cerebrals adquirides'

    Hi poden participar totes aquelles persones majors de 18 anys que formin part d'una associació, entitat, empresa, etc. que vulguin participar com a col·lectiu i també els particulars que vulguin realitzar alguna tasca habitual dels voluntaris com guarda-roba, servei d'àpats, protocol, telefonistes, caps de taula, verificadors o servei d'ordre.
    Termini: 14 de novembre de 2010
    Web de la Marató
  • L'Hivern és teu!: estades de vacances escolars de febrer i març

    El programa "L'Hivern és teu!: estades de vacances escolars de febrer i març" ofereix un seguit de propostes didàctiques per tal que els alumnes puguin aprofitar el període de vacances que s'ha establert en el nou calendari escolar aprovat pel Departament d'Educació. Aquesta setmana dóna la possibilitat als alumnes de triar entre un ventall molt ampli de propostes, totes elles dirigides per professors, tècnics especialitzats i monitors de lleure, sempre sota la supervisió i l'orientació dels Serveis Pedagògics de l'Agència Catalana de la Joventut.
    Termini: 16 de novembre de 2010
    Preinscripcions al programa
  • II Concurs d'espots sobre salut mental

    Aquest és el segon any que s'organitza el certamen i proposen la creació d'un espot de menys de 45 segons inspirat en "Les fortaleses de les persones amb problemes de salut mental: un punt de vista positiu". L'ESPOT és una iniciativa creada pel Servei Prelaboral Entrem-hi, el Club Social el Turó i el Centre de Dia del CSMA de l'Alt Penedès, per a fomentar la creació audiovisual dels usuaris de serveis de salut mental de Catalunya. La data límit de presentació dels espots serà el dia 3 de desembre i s'organitzarà una projecció a Vilafranca del Penedès amb tots els espots presentats al teatre Cal Bolet.
    Termini: 3 de desembre de 2010
    Web del concurs