dimecres, 15 de desembre del 2010

Documentació i recursos de treball social

Documentació

  • Cartera de serveis socials 2010-2011

    Portada del document
    Conté totes les prestacions de serveis, econòmiques i tecnològiques, que ofereix la Xarxa pública de serveis socials. És el segon volum de la col·lecció "Lectura Fàcil", un projecte impulsat pel Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya (DASC) amb la col·laboració de l'Associació Lectura Fàcil (ALF), que té l'objectiu de fer més accessible la informació en serveis socials, per tal que totes les persones coneguin les prestacions a què es poden acollir.
    Cartera de serveis socials 2010-2011. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, 2010. 115 p. (Lectura Fàcil, 2). ISBN: 978-84-393-8523-3
    PDF de la publicació
  • Quaderns d'Acció Social i Ciutadania: revista d'informació, anàlisi i investigació socials. Núm. 10

    "El retorn social de la cultura" és el tema central del desè número de la revista "Quaderns d'Acció Social i Ciutadania", en què professionals de diferents àmbits, mitjançant diversos articles, analitzen la funció social i de cohesió de la cultura.
    Quaderns d'Acció Social i Ciutadania: revista d'informació, anàlisi i investigació socials. Núm. 10. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, 2010. 133 p. ISSN: 1888-4636
    PDF de la publicació
  • Salut i joves: percepcions, pràctiques i polítiques sobre els processos de pèrdua de salut de la joventut a Catalunya

    Recerca que proporciona informació i dades actualitzades i rellevants sobre l'estat de la salut de les persones joves, els seus condicionants, les polítiques públiques en aquesta matèria i la seva adequació a les necessitats de la joventut.
    Salut i joves: percepcions, pràctiques i polítiques sobre els processos de pèrdua de salut de la joventut a Catalunya. Josep Espluga Trenc (coord.). Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, Secretaria de Joventut, 2010. 215 p. (Estudis; 29)
    PDF de la publicació

Recursos

  • Dones al dia. Agenda de les Dones de Catalunya

    L'Institut Català de les Dones posa a disposició de les associacions de dones, ens locals, universitats, entitats diverses i de tota la ciutadania aquesta eina que permet fer difusió de totes les activitats organitzades, adreçades o relacionades amb les dones que tenen lloc a Catalunya.
    Agenda de les dones de Catalunya