dimecres, 15 de desembre del 2010

Novetats i recursos de Treball Social

Documentació

  • Serveis socials i comunitat: respostes davant la crisi socioeconòmica: conclusions del XXIII seminari interuniversitari de pedagogia social

    Portada de la publicació
    Recull de les conclusions del XXII Seminari interuniversitari de pedagogia social al voltant de tres eixos temàtics: els serveis socials i l'atenció socioeducativa en contextos de crisi socioeconòmica; l'acció comunitària davant la crisi socioeconòmica, i, finalment, serveis socials, comunitat i treball en xarxa.
    Serveis socials i comunitat: respostes davant la crisi socioeconòmica. Conclusions del XXIII Seminari interuniversitari de pedagogia social. Barcelona: Generalitat de Catalunya, Departament d'Acció Social i Ciutadania, 2010. 18 p. (Papers d'Acció Social; 18)
    PDF de la publicació
  • Ponències i comunicacions de les I Jornades Internacionals sobre Discapacitat Intel·lectual

    Portada de la publicació
    Textos íntegres de les ponències i comunicacions presentades a les I Jornades Internacionals sobre Discapacitat Intel·lectual celebrades els dies 6, 7 i 8 d'octubre de 2010 al Consorci Sant Gregori. Les Jornades van tractar de la innovació en l'atenció a la discapacitat intel·lectual i van comptar amb la presència, entre d'altres, d'Andreas Fröhlich, professor d'Educació Especial i doctor en Psicologia Pedagògica; Emili Soro, professor de Psicologia Evolutiva i de l'Educació a la Universitat de Barcelona; Ramon Novell, psiquiatre; o Miguel Àngel Verdugo, director de l'INICO.
    Ponències i comunicacions de les I Jornades Internacionals sobre Discapacitat Intel·lectual.Girona: Fundació Campus Arnau d'Escala; Consorci Sant Gregori, 2010
    Ponències i comunicacions

Recursos

  • Noves aplicacions al Portal DIXIT

    Imatge del portal DIXIT
    El Portal DIXIT amplia el contingut del seu apartat dedicat als vídeos. Aquesta renovada secció, anomenada Multimèdia, és més dinàmica i presenta una selecció de vídeos i àudios de les conferències i actes de DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials. A més a més, properament es realitzaran emissions de vídeo en directe.
    D'altra banda, DIXIT presenta una barra d'eines personalitzada, una aplicació d'interès que s'afegeix a la part superior del navegador d'Internet i que conté enllaços directes als webs relacionats amb DIXIT. També incorpora un lector de RSS dels continguts del web perquè els usuaris i les usuàries estiguin alerta de tot el que es publica al Portal DIXIT.
    Portal DIXIT