dimecres, 15 de desembre del 2010

L'Institut Català de les Dones posa a disposició de les associacions de dones una agenda per difondre les seves activitats


L'agenda "Dones al dia" vol ser un espai de referència per difondre les activitats adreçades o relacionades amb les dones

L’Institut Català de les Dones, òrgan adscrit al departament d’Acció Social i Ciutadania, posa a disposició d’entitats i institucions una agenda per facilitar la divulgació de tota mena d’activitats adreçades o relacionades amb les dones que tenen lloc a Catalunya. A“Dones al Dia. Agenda de les dones de Catalunya" s'hi accedeix a través del web de l’ICD www.gencat.cat/icdones.
 
La nova eina està a disposició de tota la ciutadania i s’adreça a les associacions sense ànim de lucre, els ens locals, les universitats, els centres educatius i altres institucions per facilitar que divulguin les seves activitats sobre temes de gènere o en l’àmbit de la cultura i de les dones.
 
Les pròpies entitats o institucions organitzadores són les que introdueixen les dades de les activitats que volen divulgar. Es podran difondre, per exemple, conferències, cursos, exposicions, jornades, presentacions i tallers. L’eina també compta amb un cercador que permet localitzar per tipus d’activitat, data i territori, o bé combinar aquests descriptors.
 
Amb aquesta iniciativa, l’Institut Català de les Dones vol contribuir a la dinamització del teixit associatiu femení, fer visibles les aportacions creatives de les dones en la cultura i a valorar les seves contribucions.
FONT:  Departament/s