dimarts, 29 de març del 2011

Ajuts i convocatòries de Treball Social

Convocatòries

  • Programa 'L'estiu és teu!'

    Proposta de l'Agència Catalana de la Joventut del Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya que s'adreça als nois i les noies de 5 a 16 anys amb l'objectiu que es puguin divertir i aprendre d'una manera diferent durant les vacances d'estiu. Està dividit en nou modalitats d'activitats diferents dirigides per professors i tècnics especialitzats i monitors de lleure tots ells supervisats i orientats d'acord amb els Serveis Pedagògics de l'ACJ: Estades d'idiomes, esportives, multiesportives, combinat d'idiomes i multiesportives, de música, d'enginy, de teatre, de circ i de veu.
    Termini: 11 d'abril de 2011
    Web amb el programa
  • Ajuts a entitats dedicades a la infància

    Convocatòria d'ajuts a projectes d'intervenció oberta per l'Agrupació Mútua. Aquest any, els projectes que es presentin hauran de tenir com a eix principal la promoció d'hàbits de vida saludable entre la població infantil.

    Termini: 31 de maig de 2011
    Web amb les bases de l'ajut
  • Ajuts al foment del voluntariat

    Ajuts convocats per l'Obra Social "la Caixa" per a projectes adreçats a millorar la gestió del voluntariat. Es prestarà una atenció especial als programes que incloguin accions de promoció, captació i acompanyament integral de les persones voluntàries: acollida, formació, seguiment, reconeixement i desvinculació del voluntari.
    Termini: 10 d'abril de 2011
    PDF amb les bases de l'ajut
  • Premi Aurora Gómez a la lluita feminista en l'àmbit laboral

    Premi convocat per la Fundació Cipriano García de CCOO que té la voluntat de reconèixer aquelles persones, col·lectius o entitats que s'hagin distingit en un projecte o acció realitzada en l'àmbit laboral i sindical, dirigida a eradicar les discriminacions per raó de gènere i posar en valor el treball de les dones i la seva contribució als drets de ciutadania al llarg dels anys 2009-2010.
    Termini: 30 d'abril de 2011
    Web amb les bases del prem